Pedicure behandelingen

 

Voeten zijn erg belangrijk in ons leven. We staan er iedere dag op en ze worden enorm belast. Helaas worden ze regelmatig vergeten en lopen mensen daardoor vaak rond met klachten. Dit zorgt voor veel ongemak. Professionele voetverzorging voorkomt veel klachten maar zorgt daarnaast ook voor de nodige ontspanning en het netjes houden van uw voeten.

 

Puur+ heeft verschillende pedicure behandelingen.

 

Pedicure behandeling standaard:

Een standaard pedicure behandeling bestaat uit nagels knippen, frezen, eelt verwijderen en eventuele likdoorns verwijderen of ingroeiende nagels behandelen. Deze behandeling duurt 45 min.

Losse pedicure behandeling:

Behandelen van een ingegroeide nagel, teennagels knippen of het verwijderen van likdoorns. Deze behandeling duurt 15 minuten.

Gel-lak:

Hierbij wordt een gel-lak aangebracht op uw teennagels. Deze nagellak blijft langdurig zitten. Deze behandeling duurt 20 min.

Nagelreparatie met Gelacy:

Nagelreparatie is een techniek waarbij de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig door een kunstnagel wordt vervangen. De nagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij de natuurlijke nagel.

Het doel van het plaatsen van een kunstnagel is medisch gezien verantwoord. De kunstnagel zorgt ervoor dat de oorspronkelijk gevormde nagelwallen behouden blijven en voorkomt dat het nagelbed onjuist gaat opgroeien en blijvende nagelmisvormingen of ingroeiing veroorzaakt.

Een reparatie van de nagel geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagels. De teennagel kan weer gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd of gecorrigeerd worden zodat je weer een mooie, verzorgde teennagel hebt. Je kunt de nagels daarna gewoon lakken met een nagellak of gellak.

Waarvoor kan een nagelreparatie dienen?

  • Vervanging van (gedeeltelijk) ontbrekende nagels
  • Het verfraaien van mycose (schimmel) nagels
  • Begeleiding van de groei van de nagel na verlies door trauma (bijvoorbeeld een blauwe nagel of stootnagel)
  • Correctie van vervormde nagels
  • Behandeling en begeleiding van ingroeiende nagels
  • Beschermlaag voor beschadigde of versplinterde nagels
  • Versterking van zwakken nagels
  • Het opvullen van missende nagelhoeken

 

Reacties zijn gesloten.