Cenzaa

zwart-bewerkt-300x75[1]

Welkom in de wereld van Cenzaa

Cenzaa is  s- werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert.

 

Hoogwaardige cosmeceuticals

In samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa hoogwaardig en doeltreffende cosmedische producten. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het bewustzijn van een gezonde levenswijze voor een stralende huid.

Beauty from within

De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat echte schoonheid van binnen zit. In de cosmetica branche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen- en buiten uit ondersteund moet worden. Bij Cenzaa behandelen en ontwikkelen we met de Inside & Outside visie onze hoogwaardige producten.

Cosmedische huidverbetering

Puurplus_009-300x200[1]

Cenzaa heeft als eerste ter wereld het PCN2?-system toegevoegd aan haar producten. Een zeer geavanceerde innovatie waarbij vier technologien verenigd zijn tot ongeevenaarde cosmedische producten met ultieme wellness beleving.

Technologische verpakkingen

Aangezien Cenzaa streeft naar het hoogst haalbare resultaat zijn onze producten verpakt in zuurstof dichte verpakkingen. Door het unieke ?bag-in-bottle? systeem worden de zeer hoge concentratie werkstoffen behouden en wordt kwaliteit gegarandeerd.

Inside world

 

Met de unieke Cenzaa huidanalyse wordt de huidconditie en eventuele huidproblemen met mogelijke onderliggende oorzaken achterhaald. De huid wordt letterlijk in kaart gebracht om zo een stappenplan op te stellen voor een gezonde huid. De ?beauty from within? thee?n zijn een onderdeel van het Inside programma welke speciaal ontwikkeld zijn ter ondersteuning hiervan.

Reacties zijn gesloten.