Therapeutic behandelingen

Cenzaa Hyaluron Therapy

cenzaa-hyaluron-bewerkt[1]

De natuur- identieke manier van vochtherstel

Ervaar de Hyaluron Therapy; een hydraterende behandeling. Hierbij verzorgen en voeden exceptionele werkstoffen uw huid intens. Het gebruik van therapeutische hydraterende ingredi?nten tijdens deze behandeling geven uw huid haar glans en vitaliteit weer terug!

Tijdsduur: Cenzaa Hyaluron Therapy  is een gelaatsbehandeling van 75 minuten

 

Cenzaa Botuline Face

cenzaa_botuline_face-bewerkt[1]

Weldadige en resultaatgerichte behandeling met een natuurlijke mini facelift!

Botuline Face Therapy is een zeer intensieve doch ontspannende behandeling waar gebruikt wordt gemaakt van hoogwaardige therapeutische formules. Door totale ontspanning van lichaam en geest is uw huid ontvankelijk voor de exceptionele werkstoffen welke verwerkt zijn in het Botuline Beauty masker. Dit heeft, samengaand met actieve bindweefselmassage op het gelaat, een uiterst liftend effect!

Tijdsduur: Cenzaa Botuline Face is een gelaatsbehandeling van 90 minuten

 

Cenzaa Acne

cenzaa-acne-bewerkt[1]

Intensieve acne behandeling

De Cenzaa Acne behandeling is gericht op het intensief reinigen van de huid. Verstopte porien en puistjes worden effectief behandeld en de vorming van nieuwe onzuiverheden wordt tegengegaan. De Acne behandeling is gericht op huidverbetering en herstel. De huid ondergaat een fruitzuur peeling wat er voor zorgt dat de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd.

Tijdsduur: Cenzaa Acne is een gelaatsbehandeling van 30 minuten

Acne behandelingen kunnen worden vergoed door zorgverzekeraars, vraag naar de voorwaarden

 

Cenzaa Skin Energy Behandeling

cenzaa-skin-energy-bewerkt[1]

De ultieme huidoppepper!

De ultieme huidoppepper! Skin Energy behandelingen zijn exclusief ontwikkeld voor de intensieve huidverbeteringen. De combinatie van Alfa Hydroxy zuren en Bindweefselmassage maakt deze behandeling uniek! Meerdere huidproblemen kunnen doelgericht worden aangepakt met de Skin Energy Therapy. De vette, onzuivere, gevoelige, rimpels of verdikte vale huiden zijn indicaties voor de Skin Energy Therapy.

Tijdsduur: Cenzaa Skin Energy is een gelaatsbehandeling van 30 minuten 

Reacties zijn gesloten.