Over Puur+

Op zoek naar een moment voor jezelf? Een manier om je huid te verbeteren? Of wil je gewoon even lekker rust en persoonlijke aandacht? Wij heten je van harte welkom bij Puur+: een schoonheidssalon in Beek en Donk, die dit bovenstaande allemaal naar jouw wensen realiseert. Natuurlijke schoonheid staat bij ons centraal. Een schoonheidssalon met een +, omdat wij streven naar net dat beetje meer.

 

Puur+ is zeer breed gespecialiseerd. Zo kun je bij ons terecht voor de meest uiteenlopende schoonheidsbehandelingen, maar ook voor diverse ontspanningsmassages. Daarnaast hebben wij een acne- en bindweefselmassage-specialisatie. Wij werken met de producten van Cenzaa. Dit is een topmerk, waarbij op de meest optimale manier huidverbetering met wellness gecombineerd wordt. Dit product werkt op 100% natuurlijke basis.

Benieuwd naar onze behandelingen en producten? Kijk hiervoor rond op de website en schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij heten u van harte welkom in onze schoonheidssalon.

Hopelijk tot ziens bij Puur+

Reacties zijn gesloten.